Zorgvervoer

Voor meerdere grote zorginstellingen voert Met Zorg OP WEG het zorgvervoer uit. Dit betreft het vervoeren van mensen met gezondheidsissues. Soms wekelijks, soms elke (werk)dag. ‘Vervoeren met zorg’ in optima forma.

Zeker en zorgeloos

In samenwerking met de opdrachtgever streven wij naar de meest optimale vervoersoplossing. Ons fundamentele principe is het bieden van veilige, duurzame en vooral hoogwaardige dienstverlening, met de mens altijd centraal. Ons doel is om de reis voor de klant zo plezierig mogelijk te maken, vanaf het begin bij de voordeur. Een vertrouwd gezicht dat aanbelt, draagt direct bij aan het comfort van de klant. Daarnaast zijn rust, korte wachttijd in het voertuig, structuur en directe communicatielijnen van cruciaal belang voor deze doelgroep, waarvan de eindbestemming vaak al intensief genoeg is. Dit vereist nauwkeurige regie van onze planners en warme begeleiding van onze chauffeurs.

Zorgvervoer

“ Dagelijks zijn wij niet alleen op weg naar de bestemming, maar bovenal naar de twinkeling in iemands ogen! ”

Heeft u vragen over één van onze diensten, wilt u een incident melden of uw feedback met ons delen? Wij zijn u graag van dienst.

Bel Nu

0687129018

Suur Een E-Mail

info@mzow.nl

Contact

Contacteer ons nu