Leerlingen vervoer

Vervoert met Zorg

Dagelijks brengen wij duizenden kinderen in heel Nederland ván en naar hun school. Deze leerlingen wonen buiten loop- of fietsafstand van hun school, en voor hen is openbaar vervoer geen haalbare optie. Daarom bieden wij leerlingenvervoer aan naar zowel regulier als speciaal onderwijs, waar kinderen zich comfortabel voelen en zich optimaal kunnen ontwikkelen. Met zorg vervoeren wij deze kinderen van huis naar school en terug.

Leerlingenvervoer ligt diep verankerd in ons hart, en 'Vervoert met zorg' komt in deze dienstverlening bijzonder goed tot uiting. Dit type vervoer vereist specifieke vaardigheden van zowel ons als vervoersbedrijf als van onze medewerkers. Elke chauffeur ondergaat aanvullende, op de doelgroep gerichte opleidingen om uitgebreide kennis over de leerlingen te verwerven. Omdat ouders en verzorgers ons hun meest waardevolle bezit toevertrouwen, streven wij naar het opbouwen van een sterke vertrouwensband. Wij zetten alles in om loyaliteit tussen alle betrokken partijen te bevorderen, vooral in de interactie tussen chauffeurs, ouders en kinderen. Dit fundament begint met het bieden van comfortabel en veilig vervoer, waarbij stiptheid van essentieel belang is. Onze chauffeurs zijn passend informeel gekleed, volgen vaste routes en zorgen voor een vaste zitplaats in een ontspannen sfeer. Hiermee creëren we een aangename omgeving die warm en veilig aanvoelt.

schooltransport

“ Vervoeren met zorg gaat hand in hand met ontzorgen. Daar doen we dan ook alles aan! Neem bijvoorbeeld ons vervoersportaal. ”

Heeft u vragen over één van onze diensten, wilt u een incident melden of uw feedback met ons delen? Wij zijn u graag van dienst.

Bel Nu

0687129018

Suur Een E-Mail

info@mzow.nl

Contact

Contacteer ons nu